Garam masala
Garam masala is een traditioneel Indiase kruidenmix en wordt gebruikt om curry's te bereiden in de Indiase keuken. In de Ayurvedische geneeskunde worden het "hete specerijen" genoemd omdat ze het lichaam zouden verwarmen. De specerijen die erin zitten zijn zwarte kardemom, kaneel, kruidnagel, zwarte peper en komijn. Garam masala heeft een bruine kleur en is populair voor vleesgerechten vanwege het intense aroma.
Producten met Garam masala:
-
Sonnentor Biologische Garam Masala Spice, Gemalen, 55 g
- Grote verscheidenheid aan smaken
- Veelzijdig in gebruik
- Pittig en aromatisch
-
Classic Ayurveda Biologische Gemalen Garam Masala, 50 g
- Goed gedoseerde pittigheid voor gerechten
- Typische Indiase smaak
- Indiase kruidenmix
-
Ehrenwort Biologische Taj Mahal Garam Masala, 42 g
- Intens en licht kruidig
- Kaneel, piment en peper
- Verfijnt de Indische keuken
-
Allos Biologische Aufs Brot Erwten Masala, 140 g
- Vegan
- Glutenvrij
- Met kaneel & kardemom
-
Feelfood BIO Instant Lunch - Red Lentil Dal, 95 g
- Rode linzen als romige stoofpot
- Authentieke Indiase kruiden
- Met geroosterde cashewcrunch
-
Spice for Life Noord-Indiase Kruidenmix - Garam Masala, 80 g
- Sterk aroma
- Creatieve kruiden
- Veelzijdig in gebruik
-
ConFusion Biologische Indiase Garam Masala, 50 g
- Indiase mix
- Fijn zoet en kruidig
-
J.Kinski Biologische Vegetarische Masala Kruidenmix, 80 g
- Biologische premiumkwaliteit
- Perfect voor ovenschotels & curry's
- Warme, volle smaak