J.Kinski Biologische Shoyu Seaweed Mushroom Ramenbasis, 525 ml

Algen uit duurzaam beheerde teelt

€ 6,92 € 7,69 -10%

(€ 13,18 / L, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 525 ml

Op voorraad

Bezorging uiterlijk op woensdag, 09. april als je bestelt voor woensdag 00:00 uur.

België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Umami uit zeewier & paddestoelen
  • Zachte karamelsmaak
  • Uitgebreid vervaardigd

Art. nr.: GOO-102019, Inhoud: 525 ml, EAN: 4270001589781

Vaak samen gekocht met J.Kinski Biologische Basisbouillon van Varkensvlees "Tonkotsu Style" voor Ramen, 525 ml

Biologische Shoyu Seaweed Mushroom Ramenbasis - 525 ml Biologische Basisbouillon van Varkensvlees
J.Kinski Biologische Shoyu Seaweed Mushroom Ramenbasis - 525 ml € 6,92 (€ 13,18 / L)
J.Kinski Biologische Basisbouillon van Varkensvlees "Tonkotsu Style" voor Ramen, 525 ml € 6,92 (€ 13,18 / L)
Totaalprijs: € 13,84
Beschrijving

Een unieke samenstelling van wakemeal, shiitake paddenstoelen en de beste biologische shoyu (traditionele Japanse sojasaus) die niets te wensen overlaat.

  • De beste biologische ingrediënten, liefdevol met de hand verwerkt
  • Geniet er puur van of als basis voor ramen
  • Zachte karameltoon
  • Duurzaam beheerde algenteelt
  • Uitgebreid productieproces: behoedzame bereiding gedurende 10 uur bij 80 °C, daarna herhaaldelijk overgoten met rijstazijn, zout en bietsuiker

Inhoud: 525 ml

Opmerking van de fabrikant: Houdbaarheid is minimaal 12 maanden vanaf levering.

Intense umami-smaak van Japanse shoju, de beste gisten etc.

Algen uit duurzaam beheerde teelt

Merken: J.Kinski
Certificeringen: Biologisch gecertificeerd volgens de EC biologische verordening
Soort voeding: veganistisch
Kan sporen bevatten van: D - vis
Bewaarinstructies: Na opening koelen en binnen enkele dagen consumeren, Bewaren bij kamertemperatuur, Verwijderd van licht bewaren, Droog bewaren
Eigenschappen: Zonder synthetische conserveringsmiddelen
Ingrediënten

drinkwater, drinkwater, 3 % Shoyu[1] (drinkwater, soja bonen[1], tarwe[1], Meersalz, Aspergillus oryzae), Mikrokristalline Cellulose, 2 % Shiitake paddestoel[1], ruwe rietsuiker[1], 1 % wakame-algen[1], rijst azijn[1] (drinkwater, ongepelde rijst, Aspergillus oryzae), limoensap[1], Steenzout, citroensap[1], sesamolie[1], rijstwijn[1] (zoete rijst[1], Shochu[1] (drinkwater, rijst[1], koji-fermentatie), drinkwater, Aspergillus oryzae)

  1. uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 ml
Energie 63 / 15 kj / kcal
Vet 0,1 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren 0 g
Koolhydraten 2,9 g
  waarvan Suiker 2,9 g
Eiwitten 0,5 g
Zout 0,75 g

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor J.Kinski Biologische Shoyu Seaweed Mushroom Ramenbasis

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder