Alpe Magna - Ragùs & Sughi
Slagerscultuur uit de Dolomieten
Sinds 1953 produceert de slagerij van de familie Simonetto traditionele ragùs en sauzen op Italiaanse wijze – zonder toevoegingen, maar met veel passie voor het ambacht.
Alpe Magna: 1 - 6 van 6 artikelen
-
Alpe Magna Hertenragout, 180 g
- 60% fijn hertenvlees
- Exquise kruiden
- Echte Italiaanse smaak
-
Alpe Magna Vleessaus op Boerderijwijze, 180 g
- Perfect voor pasta en polenta
- Langzaam gestoofd
- Verse groenten, aromatische kruiden
-
Alpe Magna Wildzwijn Ragout, 190 g
- 60% wildzwijnvlees
- Voor herfst- en wintergerechten
- Volle smaak
-
Alpe Magna Saus met ekhoorntjesbrood en Salsiccia, 190 g
- Volle pastasaus
- Intense aroma's
- Ideaal voor korte pasta & gnocchi
-
Alpe Magna Saus met Radicchio en Spek, 180 g
- Ideaal voor stevige gerechten
- Met pasta en risotto
- Authentiek genieten
-
Alpe Magna Saus met Spek en Cantharellen, 190 g
- Romige textuur
- Kruidige, intense smaak
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.800 producten
Veilige betaling
met SSL-codering