Bake Affair Biologisch Stokbrood, 371 g

Bak Frans brood

€ 3,96 € 5,29 -25%

(€ 10,67 / kg, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 371 g

Nog 2 stuks op voorraad

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 29. november als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Voor 2 broden van elk 250 g
  • Alleen water toevoegen
  • Veganistisch & gemaakt zonder kunstmatige smaakstoffen

Art. nr.: BAF-311, Inhoud: 371 g, EAN: n/a

Beschrijving

Duitse verpakking: Bio-Baguette

Een krokant stokbrood smaakt altijd goed - of je het nu lekker vindt bij het ontbijt, bij een frisse salade, bij een kaasplankje of gegarneerd met iets lekkers. Deze baguettes smaken nog lekkerder als je ze zelf maakt!

Ingrediënten voor 2 baguettes á 250 g:

  • 1 bakmix
  • 220 ml water

Rusttijd voor het deeg: 50 - 75 min

Baktijd: 10 min op 230°C + nog eens 15 min op 190°C (elektrisch)

Instructies:

  1. Open de versheidszegel op het blik en giet de bakmix in een grote kom. Vul het blikje met water (220 ml) tot aan de waterlijn en giet het voorzichtig over de bakmix. Kneed het deeg met de hand of met een mixer gedurende 3 minuten.
  2. Dek de kom af en plaats deze ongeveer 20-30 minuten op een warme plaats (~ 24°C).
  3. Nadat het deeg is gerezen, leg je het op een met bloem bestoven werkvlak en verdeel je het in 2 gelijke stukken. Rol elk stuk deeg uit tot een rechthoek van ca. 8 x 10 cm, bestrooi het met een beetje bloem en rol het op. Draai de deegrolletjes met de naad naar boven en rol ze uit tot ze ca. 25cm lang. Vorm ze om ze de typische ovale uiteinden te geven die baguettes hebben. Zorg ervoor dat u het oppervlak waarop u werkt met bloem bestoven houdt.
  4. Leg de baguettes in een met bloem bestoven rijsmand (als je die hebt) of op een met bakpapier beklede bakplaat. Dek af en laat opnieuw 30-45 minuten rijzen.
  5. Verwarm je oven voor op 230°C (elektrisch).
  6. Leg de baguettes voor het bakken op een bakplaat en kerf ze meerdere keren in met een scherp mes zodat de stoom tijdens het bakken kan ontsnappen. Borstel of spuit ze vervolgens in met een beetje lauw water en zet ze in de oven.
  7. Bak de baguettes 10 minuten op 230°C (elektrisch). Zet vervolgens het vuur lager tot 190°C en bak ze nog eens 15 minuten.Vervolgens kun je ze van de bakplaat halen. Voor het serveren moeten de baguettes ongeveer 10 minuten afkoelen.
Highlights: ⚡Mega-Deals
Merken: Bake Affair
Certificeringen: Austria Bio Garantie, EU / niet-EU biologisch label
Soort voeding: veganistisch
Oorsprong: Oostenrijk
Eigenschappen: Zonder kunstmatige smaakstoffen, Zonder kunstmatige kleurstoffen, Zonder conserveringsmiddelen, Zonder palmolie
Ingrediënten
  • tarwebloem [1]
  • Zout
  • droge bakkersgist [1]
  1. uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie1407 / 336 kj / kcal
Vet1,2 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren0,2 g
Koolhydraten69 g
  waarvan Suiker1,2 g
Vezels3,6 g
Eiwitten11 g
Zout2,5 g

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Biologisch Stokbrood

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder