Bake Affair Chocoladekoekjes met de Fijnste Chocolade

Krokant van buiten, sappig en kauwbaar van binnen

€ 7,69

(Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 stuk

Op voorraad

Bezorging uiterlijk op woensdag, 27. november als je bestelt voor vrijdag 00:00 uur.

België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Voor 15 koekjes
  • Slechts 2 verse ingrediënten
  • Met Belgische chocoladestukjes

Art. nr.: BAF-24, Inhoud: 1 stuk, EAN: 9120101510282

Beschrijving

Met slechts 2 verse ingrediënten en de ingenieuze Bake Affair bakmix bak je in een handomdraai 15 chocoladekoekjes met de fijnste chocolade: knapperig van buiten, perfect chewy van binnen, zoals echte koekjes horen te zijn. De chocolate chips van de fijnste Belgische chocolade zijn de kers op de taart.

Voor 15 stuks verleidelijke chocoladekoekjes heb je nodig:

  • 1 blik bakmix chocoladekoekjes met de fijnste chocolade
  • 175 g zachte boter
  • 1 ei

Rest- en baktijden:

  • Resttijd voor het afgewerkte deeg: 1 - 2 uur in de koelkast
  • Baktijd: 18 min op 180 °C boven/onderwarmte

En zo werkt het:

  1. Neem 175 g boter een uur of twee voor het bakken uit de koelkast en laat het zacht worden op kamertemperatuur. Je kunt de boter ook ongeveer 30 seconden in de magnetron verwarmen.
  2. Open het vershoudzegel van je bakmix en voeg de suiker uit het extra zakje toe aan de zacht geworden boter in een grote mengkom.
  3. Klop de boter en suiker ruim 3 minuten met een handmixer of in een keukenmachine tot een romig geheel. Je kunt natuurlijk ook je Thermomix gebruiken (snelheid 2 met spatel).
  4. Klop het ei los en voeg het toe aan het boter-suikermengsel. Roer het ongeveer 1 minuut door het mengsel.
  5. Voeg nu het bakmengsel toe en roer tot er een romig beslag ontstaat (ca. 1 min). Als je de Thermomix gebruikt, zet deze dan in omgekeerde volgorde.
  6. Roer het deeg eventueel nog een keer met de hand door met een deegspatel, zodat alles samensmelt tot een romige massa.
  7. Vorm 15 bolletjes met een ijsschep of schep het deeg met een lepel en vorm de bolletjes met de hand. Bij de tweede methode maak je de met de hand gerolde balletjes iets plat, zodat ze niet meer dan 2 cm of twee vingers hoog zijn.
  8. Leg de balletjes op een met bakpapier of huishoudfolie beklede plank en bedek ze met nog een laag folie of een schone doek. Laat het deeg minstens één, liefst twee uur rusten in de koelkast.Verwarm de oven voor op 180 °C boven-/onderwarmte.
  9. Leg de afgekoelde koekjesbollen ongeveer 5 cm uit elkaar op twee bakplaten die je hebt bekleed met bakpapier.
  10. Bak de koekjes gedurende 18 minuten. Houd ze in de gaten en controleer de consistentie in de laatste paar minuten van het bakken - wanneer je ze uit de oven haalt, moeten de randen al hard zijn, maar het midden moet nog zacht zijn, zodat ze de perfecte "chewy" consistentie hebben na het afkoelen.
  11. Laat de koekjes kort afkoelen en haal ze zo snel mogelijk van de bakplaat zodat ze niet aanbakken. Geniet er koud of lauwwarm van - het liefst met een glas melk!
Merken: Bake Affair
Kan sporen bevatten van: A - gluten
Eigenschappen: Zonder kunstmatige smaakstoffen, Zonder conserveringsmiddelen, Zonder smaakversterkers, Zonder palmolie
Ingrediënten
  • tarwebloem
  • bruine suiker
  • melkchocolade
  • pure chocolade
  • bakpoeder
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie1918 / 458 kj / kcal
Vet25 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren16 g
Koolhydraten53 g
  waarvan Suiker31 g
Vezels2,3 g
Eiwitten5,7 g
Zout0,36 g
Videos bij product:

Video-instructies

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Chocoladekoekjes met de Fijnste Chocolade

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder