Beste Parmezaanse kaas uit Emilia Romagna

Sorry, het merk Beste Parmezaanse kaas uit Emilia Romagna is niet langer beschikbaar.

Ontdek nu onze andere geweldige producten!

Ontdek nu

Elke dag drie kazen maken - deze taak begon in 1953 een levenswerk voor Maria en Sergio in de zuivelfabriek Villa Paveri. Tegenwoordig behoren de Parmezaanse soorten van Caseificio Gennari tot de beste specialiteiten in Emilia Romagna, populair onder Europese fijnproevers. Het lot van het familiebedrijf wordt al bepaald door de kleinkinderen, maar de zorg is onveranderd gebleven: minimaal ontvette melk, weinig stremsel, heel weinig wei en langzame rijping in een vochtige omgeving zijn slechts enkele van de strenge criteria om altijd de beste kwaliteit. Traditie bepaalt ook de toeleveringsketen, omdat de melk voornamelijk afkomstig is van onze eigen boerderijen en de ondernemersfamilie sinds dag één loyale zakenrelaties onderhoudt met veel leveranciers.