DOSPA Biologische Vlierbloesemgelei, 245 g

Gelei gemaakt volgens traditioneel recept

€ 6,74 € 7,49 -10%

(€ 27,51 / kg, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 245 g

Op voorraad

Bezorging uiterlijk op woensdag, 09. april als je bestelt voor woensdag 00:00 uur.

België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Handgemaakte delicatesse
  • Gemaakt in een klooster in Karinthië

Art. nr.: XFA-DKF-00005, Inhoud: 245 g, EAN: 9180000240062

Vaak samen gekocht met Sapore di Sole Biologische 100% Italiaanse Perziken, 210 g

DOSPA Biologische Vlierbloesemgelei Biologische 100% Italiaanse Perziken, 210 g
DOSPA Biologische Vlierbloesemgelei - 245 g € 6,74 (€ 27,51 / kg)
Sapore di Sole Biologische 100% Italiaanse Perziken, 210 g € 6,11 (€ 32,10 / kg)
Totaalprijs: € 12,85
Beschrijving

Deze biologische vlierbloesemgelei is handgemaakt in het klooster van de Orde van de Duitse Zusters (Deutschordensschwestern) in Friesach, Karinthië. Het is zorgvuldig gemaakt volgens een traditioneel recept. Een hemels genoegen!

Merken: DOSPA
Samenstelling fruit: Vlierbes
Oorsprong: Oostenrijk
Ingrediënten

vlierbloesem[1], appelsap[1], Witte bietsuiker[1], pectine

  1. uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1013 / 242 kj / kcal
Vet <0,5 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren <0,1 g
Koolhydraten 60 g
  waarvan Suiker 60 g
Vezels 0,7 g
Eiwitten <0,5 g
Zout <0,01 g
Organische zuren 0,4
  waarvan meerwaardige alcoholen 0,3

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor DOSPA Biologische Vlierbloesemgelei

2 recensies in andere talen

3,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (50%)

2 beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder