Sapore di Sole FettaMadre - Biologische Beschuit met Cappelli, Russello & Rozijnen, 300 g
Licht genot voor tussendoor
€ 5,21 € 5,79 -10%
(€ 17,37 / kg, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten)
Kenmerken & Voordelen
- Uitstekende smaak
- Met fijne rozijnen
- Handgemaakt
Art. nr.: EF-71002, Inhoud: 300 g, EAN: 8052286875393
Vaak samen gekocht met Moments by biogena beauty bites 'White-Coconut-Almond-Cream', 300 g


Beschrijving
Geniet van de unieke smaak van de handgemaakte biologische beschuiten van Sapore di Sole. Naast de twee graansoorten Cappelli en Russello wordt de mix ideaal aangevuld met rozijnen. Ideaal als ontbijt of als heerlijk tussendoortje. Deze beschuit brengt plezier in je dagelijks leven dankzij de zoete rozijnen en de intense smaak van de eeuwenoude granen. Het zorgvuldige selectieproces van ingrediënten en het vakmanschap maken het de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en natuurlijke smaak.
Merken: | Sapore di Sole |
---|---|
Certificeringen: | EU biologisch keurmerk |
Bewaarinstructies: | Koel, droog en beschermd tegen licht bewaren |
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 1453 / 347 kj / kcal |
Vet | 3,5 g |
waarvan Verzadigde Vetzuren | 0,6 g |
Koolhydraten | 65 g |
waarvan Suiker | 9,3 g |
Vezels | 4,2 g |
Eiwitten | 11 g |
Zout | 0,54 g |
Ingrediënten
61 % Opnieuw gemalen harde tarwegriesmeel van de soort Cappelli[1], 13 % durum tarwe zuurdesem[1] (Opnieuw gemalen harde tarwegriesmeel van de soort Cappelli[1], gist, Zout), 11 % volkoren harde tarwegriesmeel van de soort Russello[1], 11 % rozijnen[1] (rozijnen[1], zonnebloemzaadolie[1]), gist (bakgist), 2,1 % olijfolie extra vierge[1], Psylliumfasern[1], Meersalz
- Uit biologische teelt
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Sapore di Sole FettaMadre - Biologische Beschuit met Cappelli, Russello & Rozijnen
Anderen kochten ook:
Vergelijkbare producten
Uit ons magazine:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.900 producten
Veilige betaling
met SSL-codering