Berghofer Mühle Hoffnung Bakmix - Licht Tarwe-Roggebrood, 660 g
Brood van een prestigieus huis
€ 3,99
(€ 6,05 / kg, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten)
-
Berghofer Mühle
Biologische Bakmix Boekweitbrood
De beste ingrediënten uit de biologische landbouw
€ 6,79(€ 13,58 / kg) -
Berghofer Mühle
Landleben Bakmix - Boerenbrood
Knapperig, lekker en vers
€ 4,09(€ 6,20 / kg) -
Berghofer Mühle
Heimatliebe Bakmix - Roggebrood
Broodbakmix voor voedingsbewuste fijnproevers
€ 4,09(€ 6,20 / kg) -
Berghofer Mühle
Vertrauen ins Leben Bakmix - Meergranenbrood
Met regionale ingrediënten uit Stiermarken
€ 4,49(€ 6,80 / kg) -
Berghofer Mühle
Gelassenheit Bakmix - Rogge-Speltbrood met Pitjes
Meergranenbrood om zelf te bakken
€ 4,49(€ 6,80 / kg) -
Berghofer Mühle
Hoffnung Bakmix - Licht Tarwe-Roggebrood
Brood van een prestigieus huis
€ 3,99(€ 6,05 / kg) -
Berghofer Mühle
Lebensfreude Bakmix - Speltbrood
Ideaal voor een gezond voedingspatroon
€ 4,99(€ 7,56 / kg)
Kenmerken & Voordelen
- Milde smaak
- Gemaakt van licht roggemeel
- Bij goulash, soepen en meer
Art. nr.: BHM-45, Inhoud: 660 g, EAN: 9120036991897
Beschrijving
In het verleden werd het beroemde brood alleen voor speciale gelegenheden gebakken. De klassieker onder de broden bestaat voornamelijk uit licht roggemeel. Het brood past bijzonder goed bij goulash- of saladegerechten.
Je hebt de volgende verse ingrediënten nodig:
9 g droge gist of ½ blokje verse gist, ca. 400 - 430 g lauw water, 18 g moutextract, 3 el zonnebloemolie
Bereiding:
- Meng ongeveer 400 - 430g lauw water in een deegkom met gist, moutextract en zonnebloemolie
- Voeg de bakmix toe en meng kort
- Kneed het deeg gedurende 7 - 10 min
- Leg het deeg naar een met bloem bestoven werkvlak en laat het afgedekt ongeveer 30 minuten rusten op kamertemperatuur
- Na het rusten vorm je het deeg tot een ronde of ovale vorm en leg je het in een met bloem bestoven rijsmand
- Dek het deeg vervolgens af en laat het opnieuw rijzen gedurende ongeveer 30 minuten
- Verwarm de oven goed voor (bijv. hete lucht tot 230 °C)
- Na de rijstijd draait u het brooddeeg uit op de reeds hete bakplaat of hete pizzasteen en plaatst u het in de oven
- Na de rijstijd keer je het brooddeeg om op de reeds hete bakplaat of hete pizzasteen en plaats je het in de oven
- Bespuit de bodem van de oven enkele malen met water onmiddellijk nadat je het deeg in de oven hebt geplaatst, zodat er stoom ontstaat
- Bak ongeveer 10 min op 230 °C, daarna ongeveer 40-45 min op 180 °C/185 °C
- Het brood moet "hol" klinken als er na het bakken op de onderkant wordt getikt
- Laat het afkoelen op een keukenrek en geniet
De bakmix levert een bakgewicht op van ongeveer 1 kg vers brood.
Merken: | Berghofer Mühle |
---|---|
Oorsprong: | Oostenrijk |
Bewaarinstructies: | Koel, droog en donker bewaren |
Eigenschappen: | Zonder kunstmatige smaakstoffen, Zonder kunstmatige kleurstoffen |
Herkomst van de grondstof: | Oostenrijk |
Ingrediënten
- roggebloem
- tarwebloem
- Zuurdesem
- roggebloem
- Water
- startculturen
- Zout
- melkzuur (E207) [1]
- suiker
- Zuurmiddel
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 1386 / 331 kj / kcal |
Vet | 1,1 g |
waarvan Verzadigde Vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 66,1 g |
waarvan Suiker | 1,2 g |
Eiwitten | 9,5 g |
Vezels | 7 g |
Zout | 2,3 g |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Berghofer Mühle Hoffnung Bakmix - Licht Tarwe-Roggebrood
Anderen kochten ook:
Vergelijkbare producten
Uit ons magazine:
- Zelfgemaakte Aardappelpannenkoeken - Een populair gerecht op feesten en bijeenkomsten in Tsjechië
- Polenta met Carbonada - Een specialiteit uit de Italiaanse Valle d'Aosta
- Vier recepten voor de herfstkeuken
- DIY sushi: handige tips voor beginners en gevorderden
- Drie goede tips die braadappels nog lekkerder maken
Piccantino ontdekken:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 10.850 producten