Testa - Visdelicatessen uit Italië
Exquise zeevruchten in Siciliaanse stijl
Testa: 3 artikelen
-
Testa Rode Tonijn in Biologische Extra Vierige Oijfolie "Sicilia IGP" - Buzzonaglia, 320 g
- Vlees dicht bij het bot
- Extra vierge biologische olijfolie
- Voor pasta- en bonengerechten
-
Testa Makreel in Caponata, 330 g
- Zoetzure smaak
- Makreel & Caponata
- Als antipasti & bijgerecht
-
Testa Rode Tonijn in Biologische Extra Vergine Olijfolie "Sicilia IGP" - Buikvlees, 190 g
- Mals buikvlees
- Biologische extra vergine olijfolie
- Ideaal voor bruschetta enz.
Al meer dan 200 jaar vissen generaties van de familie Testa in de Ionische Zee voor de kust van Sicilië. Vers gevangen rode tonijn, ansjovis en makreel worden in een mum van tijd verwerkt tot uitstekende delicatessen: samen met mediterrane ingrediënten zoals extra vergine olijfolie, citrusvruchten, tomaten en kruiden worden de schatten uit de tuin van Neptunus omgetoverd tot typische delicatessen van het land . De geselecteerde kwaliteit van de vis en de verfijnde recepten van de salsa's eren ook buiten Italië de naam Testa - en verbinden het familiebedrijf onlosmakelijk met de culinaire magie van Sicilië.
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.900 producten
Veilige betaling
met SSL-codering