Die Käsemacher - specialiteiten gemaakt van schapen-, geiten- en koemelk

Duurzame kunst van het kaasmaken uit het Waldviertel

DIE KÄSEMACHER, een familiebedrijf uit het Oostenrijkse Waldviertel, produceert sinds 1991 traditionele specialiteiten van schapen-, geiten- en koemelk, zoals kaas en gevulde antipasti. Ze werken samen met regionale boeren en groentetelers, waarbij ze zorg en respect voor dieren, natuur en milieu centraal stellen in hun duurzame productieproces.

Per categorie shoppen

Filteren & Sorteren

Prijzen
Filters

Die Käsemacher: 19 artikelen

Alle prijzen incl. BTW

Ontdek het ruime assortiment heerlijke delicatessen van DIE KÄSEMACHER.

Het familiebedrijf DIE KÄSEMACHER is sinds 1991 gevestigd in het Neder-Oostenrijkse Waldviertel en produceert specialiteiten uit schapen-, geiten- en koemelk in de traditionele kunst van het kaasmaken. Naast yoghurt en halfharde kaas bevat het assortiment ook fijne antipasti, met en zonder kaasvulling. Bijzonder populair: de knapperige Peppersweet paprika uit eigen kweek en zoete vruchten, elk gevuld met romige kaas en zacht gepekeld.

In de kaasmakerij, waar volgens oude traditie de meeste productiestappen nog met de hand worden uitgevoerd, wordt jaarlijks vijf miljoen liter melk uit de regio verwerkt. De samenwerking met 50 regionale schapen- en geitenhouders en ook met diverse groentetelers uit Oostenrijk en Griekenland vindt op gelijkwaardige basis plaats. Ze staan immers allemaal voor dezelfde waarden: zorgvuldig, respectvol en waarderend omgaan met dier, natuur en milieu.

Van de beste grondstoffen en met een zacht productieproces worden elke dag smakelijke en duurzame kaascreaties gemaakt. De liefde voor elk product proef je in elke hap.

Proef de ambachtelijke kwaliteit van DIE KÄSEMACHER - ontdek hier het assortiment van heerlijke kazen en antipasti.

Hieronder hebben we enkele van onze favorieten van dit merk verzameld: