Meel om te koken en bakken
Meel: 107 artikelen
-
Stöber Mühle Lichtgekleurde Speltmeel, 1 kg
- Gemaakt in het Waldviertel van Oostenrijk
- Zorgvuldig productieproces
- Een alternatief voor tarwebloem
-
Sapore di Sole Biologisch Meel van Oude Granen - Romagna Type 1, 1 kg
- Oude tarwesoort uit Emilia Romagna
- Voor pastadeeg, zoete en hartige gebakjes
- Vezelrijk en smakelijk
-
Alnatura Biologisch tarwemeel type 405, 1 kg
- Ideaal voor cakes en licht gebak
- Zeer fijn gemalen
- Biologische kwaliteit uit Duitsland
-
Alnatura Biologisch Tarwemeel, Type 1050, 1 kg
- 100% tarwe uit Demeter-teelt
- Hoog gehalte aan volkoren graan
- Uitstekende bakeigenschappen
-
Alnatura Biologisch tarwemeel type 550, 1 kg
- Ideaal voor pizzadeeg & gistdeeg
- Licht gemalen
- Biologische kwaliteit uit Duitsland
-
Stöber Mühle Tarwemeel 480 - Grof, 1 kg
- Een Oostenrijks natuurproduct
- Bijzonder geschikt voor gistdeeg
- Uitstekende kwaliteit
-
CAPUTO Tarwemeel Pizzaria type 00, 1.000 g
- Zeer gripvast
- Uitstekende elasticiteit
- Luchtig, knapperig deeg
-
Alnatura Biologisch Speltmeel - Type 1050, 1 kg
- Ideaal voor brood en gebak
- Licht gemalen
- Biologische kwaliteit uit Duitsland
-
Stöber Mühle Tarwemeel 1600, 1 kg
- Verkregen uit lokale tarwe
- Creëer een knapperige donkere korst
- Van hoge kwaliteit
-
CAPUTO Durumtarwemeel voor Pasta, 1.000 g
- Elastisch deeg met fijne poriën
- Ideaal voor zelfgemaakte pasta
- Ook voor hartig gebak
-
Alnatura Biologisch Volkoren Tarwemeel, 1 kg
- Voor bakken & koken
- Gemalen van de volkoren
- Kiem- en oppervlaktelagen blijven behouden
-
Sapore di Sole Biologisch volkoren griesmeel van harde tarwe - Perciasacchi, 1.000 g
- Rijk aan vezels en voedingsstoffen
- Voorzichtig gemalen in Modica
-
Sapore di Sole Biologisch Quinoameel, 350 g
- Voor bakken en koken
- Vitamine- en voedingsstoffenbom
- Bijzonder voedzaam
-
Sapore di Sole Biologisch Kikkererwtenmeel - Glutenvrij, 350 g
- Delicate nootachtige smaak
- Voor gebak, beignets en meer
- Natuurlijk glutenvrij
-
Stöber Mühle Tarwebloem Type Pizzabloem, 1 kg
- Gemaakt van tarwe uit de regio
- Beste kwaliteit uit Oostenrijk
- Veelzijdig in gebruik
-
Alnatura Biologisch Volkoren Rijstmeel, 500 g
- Ongepolijst en fijngemalen
- Bindmiddel en bakingrediënt
- Glutenvrij en veganistisch
-
Ölmühle Fandler Biologisch Pompoenzaadmeel, 400 g
- Perfect voor de veganistische keuken
- Fijne nootachtige smaak
- Gedeeltelijk ontvet
-
Hochgenuss Tarwekiemen, 250 g
- Rijk aan vitaminen en mineralen
- Hoog vezelgehalte
- Fijne smaak
-
Arche Naturküche Biologische Guarpitmeel, Glutenvrij, 125 g
- Plantaardig verdikkingsmiddel
- Met en zonder koken
- Zeer productief
-
Kürbishof Koller Pompoenpittenmeel, 500 g
- Gemaakt van waardevolle perskoek
- Ideaal voor het indikken van soepen
-
Ölmühle Fandler Biologisch Lijnzaadmeel, 400 g
- Zure smaak
- Voor brood, cake en koekjes
- Waardevol ingrediënt ook voor de vegan keuken
-
Rapunzel Biologisch Lupinemeel, 250 g
- Milde nootachtige smaak
- Eiwitten, vezels en sporenelementen
- Ideaal voor veganisten, atleten en actieve mensen
-
Sapore di Sole Biologisch Zacht Tarwemeel Type 2 - Maiorca, 1.000 g
- Aromatisch, rijk aan voedingsstoffen en vezels
- Voorzichtig gemalen in Modica
- Voor bakken en koken
-
Mulino Sobrino Biologische Tarwebloem Type 2, 1 kg
- Hoger mineraalgehalte
- Bijzonder geschikt voor brood en hartig gebak
-
CAPUTO Manitoba Zachte Tarwemeel Type 0, 1.000 g
- Voor deeg met lange rijstijd
- Ideaal voor panettone
- Uit Italië
Alle prijzen incl. BTW
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 10.850 producten